Rok 2022 a investovanie

Po dlhej dobe sem pridám aspoň taký krátky informačný textík. Tým, že som web na začiatku orientoval na P2P investovanie a to som po roku 2020 viacmenej ukončil na všetkých platformách, nemalo zmysel sem dávať žiadne nové informácie a mesačné prehľady.

Rovnako oblasť prenájmu bytu prostredníctvom AirBnb alebo Booking som po roku 2020 ukončil, byt je prenajatý dlhodobo k spokojnosti mojej, aj nájomníčke už tuším tretí rok a tak v tejto oblasti som aj stratil prehľad a žiadne novinky nemám.

Aktuálne som sa teda preorientoval na pravidelné investovanie a sporenie v ETF, akciové trhy a ako ste si mohli všimnúť dávnejšie, hral som sa aj s kryptomenami. No a tieto hry ma pekne dobehli so zdanením v tomto roku 2022. To je ale možno na dlhší text, a tak dávam tu takto verejne ponuku na zverejnenie a odtajnenie nejakých čísel a čakám, či bude nejaká reakcia alebo dopyt na nové články, reporty a podobne.

Váš záujem o nové články napíšte v komentári, alebo mi napíšte email, použite kontaktný formulár. Novinky mám aktuálne v nových skúsenostiach s Finax, eToro alebo Revolut, aj v čase poklesov trhov, skúsenosti s kryptoburzami Binance, Crypto.com a ďalšími, ťažbou kryptomien, ale aj zdanením, áno, svoje zisky všetky priznávam. No a ako prvý report asi zhrniem ako skončilo moje investovanie v P2P, kde finálne zostalo visieť niekoľko stovák eur, ktoré už zrejme nikdy neuvidím.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *