Chcete okamžitý výnos 20%?

P2P požičková platforma Twino, na ktorej si sporím a investujem už niekoľko rokov rozbehla kampaň pre získanie nových investorov. Ponúka až 20 Eur pri investovaní aspoň 100 Eur, teda okamžite ako tam pošlete svoje peniaze, získate odmenu (presnejšie do 3 dní). Odmena bude pripísaná aj mne, ak použijete môj odkaz. Takže ak si vytvoríte konto a pozvete svojich známych, môžete získať ďalšie 20 Eur odmeny.

Získajte svojich 20 Eur registráciou cez nasledovný odkaz…

Čo sa týka Twina, nikdy som za tých 6 rokov neevidoval akýkoľvek problém. Využívam auto-investovací nástroj, peniaze sa točia automaticky a aj keď občas je obdobie, kedy stoja na účte, finálne je vždy do čoho investovať. Celkove za tie roky je výnos nad 10% a nikdy som nemusel riešiť problémy s neplatičmi, vďaka BuyBack garancii na všetky moje drobné investície. To je veľký rozdiel napríklad oproti slovenskému Žltému Melónu.

Ak som bol v minulosti v situácii, kedy som potreboval peniaze vybrať, vždy to prebehlo rádovo v hodinách. Umiestnil som investície na sekundárny trh, za pár minút sa predali a následne zadaný prevod peňazí do mojej banky bola otázka max. 2-3 pracovných dní.

Výnos za posledný štvrťrok:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *